video bar

Loading...

Saturday, February 19, 2011

excited nk masok teknik ! (:


Assalamualaikum & selamat sejahtera kpd readers yg disayangi (:    mybe ini last post utk bulan ni ..sbb apa ? comot masok skola baru daaa =P    erm ,keterujaan yg semakin memuncak dah tak dapek den tahan lagy .isnin da gerak . .barang2 ade yg belom beli lgy ..packing baju da lame siap ..erm ,nk pegy cepat2 lah :D


Wednesday, February 16, 2011

spechless =/

Assalamualaikum & selamat sejahtera ..amboi2 .da mcm pembaca berita la pulak =P ade citer baru nk bgthu..
  
    first ,comot dapat masok teknik :D  teknik mana ?  rahsia >.<  yg bestnya dpt tinggalkan adeq sorg2 kt uma :P  padan muka dy ..tu la buli abg dia lgy ..kan da mrajok :)  erm ..
   second ,lpas ni da takde lappy ,takde phne ,takde bff nk bual + ponteng + tgk wayang + giler2 jap :'(  
 muhd syahir nizam ,i gonna miss you :')

                                  okay2 ,tu part yg best .yg di bawah ni pula yg x brape nk best + sedih :(

perempuan .. lepas ni sesape yg nk IM or WTW dgn comot kt fb perlu la single *bg yg cun :P  sbb ape ? kerana kechewa lah ..punya la baek comot layan sorg minah ni ,ingtkan single ,tup2 boleyh bgthu tahu lgy yg dy da break time kami mesra tuh ..knp x mntak couple tros ? takpe la ..dy pun budak lgy ..sorg lgy minah ,sama umur ,skola laen2 .mati2 comot ingtkan dy single ,kes sama juga seperti di atas :(  tp ni laen sikit ,dy bgthu nk tuka no phne ,comot saje je maen2 ckp kt dy ,"knp ,takot sya kacao awk lgy ke ? takpe la" .pastu dy bls text ,"tak la BF sya nk tuka no phne " .  bf ? comot da menaroh harapan da ..takpe la .da dapat teknik ni bagos juga ,takde nk pikir2 pasal bnde bodo ni ..keje comot selepas ini ialah BELAJAR :)