video bar

Loading...

Saturday, February 19, 2011

excited nk masok teknik ! (:


Assalamualaikum & selamat sejahtera kpd readers yg disayangi (:    mybe ini last post utk bulan ni ..sbb apa ? comot masok skola baru daaa =P    erm ,keterujaan yg semakin memuncak dah tak dapek den tahan lagy .isnin da gerak . .barang2 ade yg belom beli lgy ..packing baju da lame siap ..erm ,nk pegy cepat2 lah :D


Wednesday, February 16, 2011

spechless =/

Assalamualaikum & selamat sejahtera ..amboi2 .da mcm pembaca berita la pulak =P ade citer baru nk bgthu..
  
    first ,comot dapat masok teknik :D  teknik mana ?  rahsia >.<  yg bestnya dpt tinggalkan adeq sorg2 kt uma :P  padan muka dy ..tu la buli abg dia lgy ..kan da mrajok :)  erm ..
   second ,lpas ni da takde lappy ,takde phne ,takde bff nk bual + ponteng + tgk wayang + giler2 jap :'(  
 muhd syahir nizam ,i gonna miss you :')

                                  okay2 ,tu part yg best .yg di bawah ni pula yg x brape nk best + sedih :(

perempuan .. lepas ni sesape yg nk IM or WTW dgn comot kt fb perlu la single *bg yg cun :P  sbb ape ? kerana kechewa lah ..punya la baek comot layan sorg minah ni ,ingtkan single ,tup2 boleyh bgthu tahu lgy yg dy da break time kami mesra tuh ..knp x mntak couple tros ? takpe la ..dy pun budak lgy ..sorg lgy minah ,sama umur ,skola laen2 .mati2 comot ingtkan dy single ,kes sama juga seperti di atas :(  tp ni laen sikit ,dy bgthu nk tuka no phne ,comot saje je maen2 ckp kt dy ,"knp ,takot sya kacao awk lgy ke ? takpe la" .pastu dy bls text ,"tak la BF sya nk tuka no phne " .  bf ? comot da menaroh harapan da ..takpe la .da dapat teknik ni bagos juga ,takde nk pikir2 pasal bnde bodo ni ..keje comot selepas ini ialah BELAJAR :)



Monday, January 31, 2011

bored -_______-

apesal la bosan sgt klas aq tahun ni ?  teknik tak sure lgy dpt ke tak tp ,aq harap aq dpt :)  cuti ni pun tak tahu nk buad ape .ade membe ,skola plak ,nk g jamming ,mase cham f**k je .uish ,hope for some miracle <3

Saturday, January 8, 2011

aduhh !!!!

firstday skola sumpah bosan !  dah la tde geng . .bdk2 klas plak cham cibai je . .urghh ..first week ni ok lah kot . .jap2 . .comot mao bgthu . .comot still tadapat skola teknik yg comot mntak tuh :'(  kene tggu ary isnin ptg la pulak . .takpe2 . .ni ujian mao g teknik :'(  yg lagy sedyhnye "kembar" comot da blah dulu g teknik kt mlake huuuwaaaaa  !!!!!!   tp ,comot dpt jmpe dy buad kali terakhir mlm sblom dy g teknik tu . .jmpe anda bulan 3 yeah . .nk tgk muke dy chane ? jap . . . . . . -
                                                                  -
                                                                  -
                                                                  -
                                    
lebey kurg same kan ?  haha . .erm . .nk tao ape yg paling sedyh ?  adeq comot masok teknik lah . .mmg lah bagos . .tp ,kalao comot dpt gak tapela . .kalao tadapat ?  sunyi lah . .  :'(    I LOVE U ADEQ <3

Sunday, January 2, 2011

boleyh wish hepy new year x ?

sory lame x update . .dipendekkan citer . .anda bace jela . .

brape punye ramai lah tnye result PMR comot . .yela2 . .bg yg still tertanye-tanye ,result PMR comot ialah ....
jeng jeng jeng 2A 4B 2C . .haha . .ape yg A ? BM dgn SEJARAH . .bila comot ckp je sejarah A ,sume org puji "wah ,hebat lah kau" . .bkn susa un sejarah . .celah kuku je . .cume kene minat je . .then ,everythin' can be possible xD

                                        2011 !!!!!!!!!!
      
  erm . .comot celebr8 kt putrajaya je . .tu un ramai org . .hahaape azam taon ni ?  erm . .x pikir lagy lah . .haha .
mlm smalam comot klua dgn kwn . .g mane ?  papehal un ,HEPY NEW YEAR MY READERS !!!!!!  a lot of thanks to you lah . . and , <3 u my readers :D